Spotify'da takip edilecek birbirinden güzel çalma listeleri

Müzik, insanın modunu bir anda yüz seksen derece değiştirebilecek bir güce sahip ve bunu bildiğimiz için sizlere birbirinden farklı listeler önerdik.

YAŞAM 04.11.2019, 11:15 05.11.2019, 11:09
Spotify'da takip edilecek birbirinden güzel çalma listeleri

Aslında müzik, kulağımıza gelen ses dalgalarının, her canlı türüne bambaşka şeyler hissettiren ve hayaller kurduran hali. Bundan daha iyisi yapılamaz ya da bir daha böyle hissettiren olmaz dediğimiz şarkıların, her gün daha iyisinin yapıldığını görmek gerçekten çok keyif verici. Önemli olan sadece gözü dört açıp keşfetmek!

1.Nordic Folk

Metal olmayan nordic/viking müziği arıyorsanız, bu sizin için bulduğumuz bir çalma listesi. Sizleri o soğuk diyarlardaymış gibi hissetirecek kadar masalsı ve bir o kadar da keyifli bir playlist.

2.Arkada Çalsın

Spotify Türkiye’nin belki de hayatımıza kattığı en güzel listelerden biri. Yolda yürürken, otobüste giderken veya işe gidip kulaklığı taktığınızda kendi kendinize klip çekeceğinizi görür gibiyiz.

3.Gypsy Swing

Aslında Gypsy Swing, bir caz türevidir ve bu müzik tarzi fazlası ile hareketlidir. 
Kendinizi ne zaman depresif hissetseniz dinleyip modunuzu yükseltebileceğiniz bir müzik türü ve ayrıca playlist. İnsanın içini kıpır kıpır, dünyayı da bir o kadar rengarenk yapar. 

4.Anadolu Rock

Bütün efsanelerin bir arada olduğu yani Moğollar, Barış Manço, Erkin Koray ve daha bir çoğu, bu playlist sizlere saydığımız efsanelerin yorumlarıyla saykodelik bir rock deneyimi yaşatıyor.

5.Psych Turk

Pysch Turk, uzun bir süredir bu saykodelik müzik türünün örneklerini dinlemek ve “ aslında pop müzikten başka şeyler de yapıyoruz ama nereden bulacağım ki” diyorsanız tam sizlik bir playlist.

6.Dünyadan Sesler

Bu playlist, duyguların ve müziğin evrensel olduğunu bizlere bir kere daha kanıtlıyor ve insanı dinlerken bambaşka diyarlara götürüyor. Bazen her şeyden sıkılıp yeni sesler keşfetmek istiyorsanız Dünyadan Sesler, tam aradığınız maden. 
 

Yorumlar (0)