Sosyal medyada gündem olmuştu: Bağcılar’daki bina yıkılıyor

Asıl gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getiren Özdemir, son bir sene içerisinde yoğun olarak bu duruma ağırlık gösterdiklerini anlattı.

YAŞAM 21.03.2023, 13:25 22.03.2023, 17:41
Sosyal medyada gündem olmuştu: Bağcılar’daki bina yıkılıyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin etkilediği kentlerden bir tanesi de Gaziantep oldu. Depremler özellikle İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde birden fazla binayı enkaza dönüştürdü. Depremin etkilerini biraz olsun ortadan kaldırmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için maddi destek açıklamasında bulundu.

Öğrencilere maddi destek verilecek

Bu noktada açıklamada bulunan Fatma Şahin, depremin etkilediği iki ilçede öğrencilere maddi destekte bulunulacağını duyurdu.

Ödemelerin önümüzdeki hafta yapılacağını ifade eden Başkan Fatma Şahin, “Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz eğitim desteğinin başvurusunu 15 Nisan tarihine kadar ileri attık. İkametgahı İslahiye ve Nurdağı’nda olan bütün üniversite öğrencilerine bin TL, lise öğrencilerine ise 600 TL ödeme yapılacak. Evlatlarımız başvurularını Kadın Dostu Kart ya da Genç Kart mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilir. Başvuru işleminde sıkıntı yaşayan kişiler ise sorun yaşayan öğrencilerimiz Beyaz Masa’ya gelerek başvurularını gerçekleştirebilir” dedi.

Yorumlar (0)