Sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada genç kıza böyle çarptı

İzmir Buca’da yolun karşısına geçmeye çalışırken arabanın çarptığı 16 yaşındaki Aysel Canpolat yaşamını yitirirken, kaza esnasında araç sürücüsünün sosyal medyadan canlı yayın yaptığı belirlendi.

YAŞAM 13.07.2021, 16:14 14.07.2021, 16:56
Sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada genç kıza böyle çarptı

10 Temmuz sabahı Homeros Bulvarı’nda yaşanan olayda iddiaya göre, akaryakıt istasyonundan alışveriş yapan ve ardından yolun karşısına geçmek isteyen Aysel Canpolat'a, Ercan K. yönetimindeki araç çarptı. 

Genç kız, hastanede hayatını kaybetti

Çarpmanın etkisiyle yola savrulduğu belirtilen genç kız, olayda ağır yaralanırken, araç sürücüsü Ercan K. ise bölgeden kaçtı. Kazaya tanık olan çevredekiler aracın çarptığı genç kızı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Hastanede tedavisi yapılan Aysel Canpolat, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaza anında sürücü canlı yayındaymış 

Öte yandan kazanın, araç sürücüsü Ercan K.'nın seyir halinde giderken sosyal medyadan canlı yayın yaptığı esnada yaşandığı ortaya çıktı. Araç sürücüsünün canlı yayın görüntülerinde, yolda seyir halindeyken Aysel Canpolat'a çarptığı ve ardından durmadan yoluna devam ettiği belirlendi. 

Kazadan sonra genç kıza çarpan ve bölgeden kaçan araç sürücüsünü yakalama çalışmaları başlatıldı. Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Bayraklı'da olduğunu tespit etti. Ekipler, Ercan K. isimli araç sürücüsünü evinde yakalayarak gözaltına aldı. Ayrıca sürücünün daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen Karadağ, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

İşte araç sürücüsünün, genç kıza çarptığı o anlar:

Yorumlar (0)