Sosyal medya çılgınlıklarına yenisi eklendi: Galata Köprüsü’nden geminin üstüne atladı 

Merter’de metrobüsün üzerinde, Sultangazi’de de otobüsün üzerinde yolculuk yaparak tanınan sosyal medya fenomeni olmak isteyen Yunus Emre Özer, bu kez de Galata Köprüsü’nden bir geminin üzerine atladı. 

YAŞAM 31.08.2021, 13:06 01.09.2021, 13:58
Sosyal medya çılgınlıklarına yenisi eklendi: Galata Köprüsü’nden geminin üstüne atladı 

Sosyal medya fenomeni olmak isteyen gençler, canlarını tehlikeye atmak pahasına videolar çekmeye devam ediyorlar. Daha önce Merter’de metrobüsün üzerine çıktığı 5 durak boyunca yolculuk yaptığı anları paylaşan Yunus Emre Özer isimli genç, gelen tepkilere aldırış etmeden Sultangazi Cebesi otobüsünün üzerine çıkarak, 12 durak boyunca yatarak yolculuk yapmıştı. Sürekli olarak adrenalin dolu videolar çeken ve hayatını tehlikeye atan Özer, şimdi de köprüden gemiye atladı. 



Galata’dan geminin üzerine atladı 

Takipçi ve beğeni kazanmak uğruna icraatlarına devam eden genç, son olarak, Galata Köprüsü’nün korkuluklarından atladı. Köprünün altından geçen yolcu gemisinin üzerine atlayan genç, o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Hem kendisi çekim yapan hem de köprüde duran arkadaşına çekim yaptıran Özer, gemiye atladıktan sonra “tek parça” olduğunu fark etmesinin ardından sevinç çığlığı atmayı da eksik etmedi. 



Gemi mürettebatı tarafından yakalandı 

Sevinç içerisinde geminin üzerinde duran Özer, çok geçmeden mürettebat tarafından yakalandı. Kaptan köşküne alınan genç, kaptandan bir süre azar işitti. Bunun bir proje için olduğunu belirttikten sonra ise hızla gemiden indi ve uzaklaştı. 







Yorumlar (0)