Sorumsuz anne faciaya neden oluyordu!

Bursa'da içerisinde bebek olan ve yola doğru gelen bebek arabasını koşarak kenara çeken genç, muhtemel bir facianın önüne geçti. Genç, sorumsuz anneyi uyardı.

YAŞAM 10.01.2020, 10:21
Sorumsuz anne faciaya neden oluyordu!

Olay, Bursa ilinin Osmangazi ilçesine bağlı Koğukçınar Mahallesi'nde yaşandı. Alınan bilgilere göre, arkadaşıyla sohbet eden Erman Day, caddeye doğru hızla bir bebek arabasının geldiğini gördü. Bunun üzerine hemen koşarak yolun karşısına geçen Erman Day, bebek arabasını yakalayıp kenara çekti. Bebek arabasını kontrol ettiğinde içerisinde bebek olduğunu gören Erman Day, hâlâ görünürde olmayan annesine seslendi.

Genç adam annenin sorumsuzluğu yüzünden yaşanabilecek olası faciayı önlerken, o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Bu sırada yoldan bir aracın geçmemesi de muhtemel bir faciayı engelledi.

Bebeğin hayatını kurtaran Erman Day yaşananları ve annenin sorumsuzluğunu şu şekilde anlattı:

"Arkadaşlarla olay günü muhabbet ediyorduk. Yolun işlek olduğu saatlerde karşı taraftan bebek arabasını görünce hemen koştum. Kim olursa tabii ki aynı şeyi yapardı. Bebek arabası hızla yola doğru inerken içerisinde bebek olduğunu görmedim.

Bebek arabasını yakalayınca içinde bebek olduğunu fark ettim. Annesi ortalıkta bile yoktu. Biz de annesini bulabilmek için güçlü bir şekilde bağırdık. Buradan otobüsler, servis araçları, taksiler geçiyor. Sol tarafımdan normalde araç geliyordu. Onu görünce fırladım.

Annesi arabayı bırakarak perdeciye girmiş. Perdeciye girerken de yanına bebeği almayıp caddenin ortasında bırakmış."

Yorumlar (0)