Sol şeritte zorla indirilen kadın, arkadan gelen aracın altında kaldı 

Ankara’da bir olayda özel araç sürücüsü, sol şeritte iken bir kadını zorla aşağıya indirdi. Kaldırıma geçmek isteyen kadına, arkadan gelen araç çarptı. Kadın, olay yerinde feci şekilde can verdi.  

YAŞAM 05.08.2021, 12:10 08.08.2021, 12:15
Sol şeritte zorla indirilen kadın, arkadan gelen aracın altında kaldı 

Gece 00.30 sularında Ankara-Samsun yolunun Kayaş mevkiinde yaşanan olayda kimliği henüz basınla paylaşılmayan bir kadın, plakası bilinmeyen bir aracın sürücüsü tarafından sol şeritte indirildi. Zorla indirildiği bilinen kadın karşıdaki kaldırıma geçmek isterken süratle gelen bir araba çarptı.  

Muhammed Doğukan K. idaresindeki 06 HA 774 plakalı aracın çarptığı kadın sağ şeride sürüklendi. Kazayı gören sürücüler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede kadının olay yerinde can verdiğini belirledi. 



Bir sürücü gözaltına alındı, diğeri aranıyor 

Kazayı yapan sürücü Muhammed Doğukan K., polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Henüz sürücü adayı olduğu öğrenilen, ehliyeti geçerliliğini kazanmamış olan Muhammed Doğukan K.’nin 0.38 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, can veren kadının indiği aracın sürücüsü için arama çalışmalarını sürdürüyor.  

Yorumlar (0)