Sokaktan geçen kadının fotoğrafını çekti, polisten kaçtı!

Şişli'de yoldan geçen bir kadının fotoğraflarını çeken 51 yaşındaki taksi şoförü H.U., iki kadın yolcunun itirazlarına rağmen telefonunun galerisini göstermedi. Polisin "dur" ihtarına uymayarak yola devam eden taksici, aracın önü kesilerek durduruldu. O anlar, kadın yolculardan birinin cep telefonu tarafından kaydedildi.

YAŞAM 12.09.2022, 17:42 Hakan Öksüz
Sokaktan geçen kadının fotoğrafını çekti, polisten kaçtı!

İstanbul Şişli'de cumartesi günü meydana gelen bir olay, sosyal medyada yankı uyandırdı. Saat 19.10 civarında Barbaros Bulvarı'nda bir taksiye binen A.M.(32) ile F.M.B.(27), şoförün yaptığı bir şey karşısında şoke oldu. Kadın yolcular, kaldırımdan geçen bir kadının fotoğrafını çektiği iddiasıyla taksi şoförünü uyardı.

Hem yola devam etti, hem fotoğrafları silmeye çalıştı

51 yaşındaki taksi şoförü H.U. ise yolcuların tüm ısrarlarına rağmen telefonunun galerisini göstermeye yanaşmadı. Bir taraftan yola devam eden taksici, bir taraftan da çektiği fotoğrafı silmeye çalıştı. Yolcular, yolda bekleyen polisten yüksek sesle yardım istedi. Taksicinin, polisin ihtarına uymayarak yola devam ettiği görüldü. Polis ekipleri taksinin önünü kesti, şoför ise bu sırada fotoğrafı sildi.

Adli makamlar tarafından salıverildi

Taksicinin fotoğrafı silmeye çalıştığı anlar, kadın yolculardan biri tarafından kaydedildi. Polisler tarafından emniyete götürülen ve sorgusu yapılan taksi şoförü H.U., adli makamlar tarafından salıverildi. 

Şoförlük belgesi iptal edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, olaya ilişkin açıklama yaptı. Taksici H.U.'nun, belgeleri askıda olmasına karşın şoförlük yaptığı kaydedildi. H.U.'nun şoförlük belgesinin iptal edildiği belirtildi. Olayın yaşandığı taksinin 30 gün boyunca trafikten men edildiği aktarıldı.

Yorumlar (0)