Sokak köpeklerinden kaçarken yaşamını yitirdi!

Hatay'da sokak köpeklerinin kovaladığı vatandaş, başını refüje çarparak yaşamını yitirdi. 

YAŞAM 08.10.2020, 12:49 08.10.2020, 14:52
Sokak köpeklerinden kaçarken yaşamını yitirdi!

Olay, Hatay'ın Arsuz ilçesinde meydana geldi.

44 yaşında olduğu öğrenilen Ahmet Doğan isimli vatandaş, evine doğru bisiklet kullanarak gidiyordu. O esnada adamı sokak köpekleri takip etmeye başladı.

Kafasını refüje çarptığı görüldü

Panik içerisinde kaçmaya başlayan Ahmet Doğan'ın, aniden bisikletinin kontrolünü yitirdiği öğrenildi. Söz konusu vatandaşın, bisikletten düştüğü ve kafasını refüje çarptığı öğrenildi. 

Hayatını kaybetti

Yapılan ihbarın ardından sağlık ekipleri, olay yerine gönderildi. Ahmet Doğan'ın orada hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Söz konusu anlara dair güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. 

Ailesi isyan etti

Ahmet Doğan'ın yakınları, olayın gerçekleştiği caddeye giderek, sokak köpeklerinin neden olduğu problemlerin çözüme kavuşturulmasını talep etti. 

Hayatını kaybeden vatandaşın kardeşi olan Mustafa Doğan, yaşanan olay nedeniyle çok üzüldüklerini söyledi.

"Sokak köpeklerine karşı tedbir alınsın"

Mustafa Doğan, ağabeyinin bulaşıkçılık ile uğraştığını ve 60 lira yevmiye aldığını belirterek, sokak köpeklerine karşı gereken tedbirlerin alınmasını istedi.

Bu durumun peşini bırakmayacaklarına dikkat çeken Mustafa Doğan, köpeklerin toplu olarak otomobillere bile saldırdıklarını belirtti.

"İnsanlar paniğe kapılıyor"

Mustafa Doğan, vatandaşların söz konusu alandan geçerken paniğe kapıldıklarına dikkat çekerek, ağabeyi Ahmet Doğan'ın kanının yerde kaldığını, başka insanların da aynı şeyi yaşamasını istemediğini söyledi. 

Yorumlar (0)