'Soğuk çay' kavgası kanlı bitti: Genç kadını başından vurdu

Konya'da bir çay bahçesinde soğuk çay sebebi ile meydana gelen tartışmada silahla başından yaralanan kadın, hastanede hayatını kaybetti.

YAŞAM 14.08.2021, 21:54 16.08.2021, 09:05
'Soğuk çay' kavgası kanlı bitti: Genç kadını başından vurdu

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Antalya'ya seyahat eden 33 yaşındaki Emel Göker ile beraberindeki iki arkadaşı, Konya-Seydişehir kara yolunun 20. kilometresinde yol kenarındaki çay bahçesinde mola verdi.

Göker, istediği çayın soğuk gelmesi sebebi ile işletmeci Muhammed İ. (41) ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammed İ. tabancayla müşterisi Göker'i kafasından vurdu.

Çayın soğuk olduğunu söyledi

Göçer, siparişlerin gelmesinin akabinde çayın soğuk olduğunu iddia ederek, semaveri devirdi. Bunun üzerine seyyar tezgahın sahibi Muhammet İ., Göçer ve arkadaşları ile tartışmaya girdi.

Kurtarılamadı

Muhammet İ., kavgaya dönüşen korkunç olayda, 40 metre uzaklıktaki dükkanında bulunan tabancayı alıp Göçer'in başına tek el ateş etti. Ağır şekilde yaralanan Göçer, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Sağlık personelleri, ilk müdahalesi gerçekleştirilen Göçer'i ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne nakletti. Talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Muhammet İ. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

















Yorumlar (0)