Şoförden ilginç savunma: Onlar bindi, ben almadım!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) denetimi kapsamında fazla yolcu olduğu tespit edilen minibüs şoförü, "Onlar bindi, ben almadım" diyerek ilginç bir savunmada bulundu. 

YAŞAM 06.11.2020, 11:03 06.11.2020, 11:06
Şoförden ilginç savunma: Onlar bindi, ben almadım!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında toplu taşıma araçlarına yönelik denetimler hız kesmeden sürüyor.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından toplu taşıma araçlarına yönelik yoğun bir denetim gerçekleştirildi. 

Güvenlik güçlerinin, Atatürk Bulvarı'nda toplu taşıma araçlarını durdurdukları ve hem şoförün hem de yolcuların maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edip etmediklerine baktıkları görüldü. 

Polis ekiplerinin durdurduğu bir minibüste fazladan 8 yolcunun alındığı tespit edildi. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine riayet etmeyen minibüs şoförü para cezasına çarptırıldı. 

Bunun üzerine minibüs şoförü, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Söz konusu minibüs şoförü, "Onlar bindi, ben almadım" diyerek ilginç bir savunmada bulundu. 

Uzmanlar, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) en hızlı bulaştığı yerin toplu taşıma araçları olduğunu söylüyor. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de tespit edilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının yüzde 40'ının İstanbul'da bulunduğunu ifade etmişti. Bu nedenle İstanbul'da belirli kişilerin evden çalışmalarına yönelik karar alınmıştı.

Yorumlar (0)