Sofi Ömer, Justin Bieber’la görüşecek: Çay içeceğiz

Sofi Ömer lakabı ile bilenen Ömer Çelik, dansını sosyal medya hesabından paylaşan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'a teşekkür etti ve "İnşallah kısa zaman sonra Justin Bieber ile birlikte bir çay içeceğiz" şeklinde konuştu.

YAŞAM 13.08.2022, 12:16 15.08.2022, 09:52
Sofi Ömer, Justin Bieber’la görüşecek: Çay içeceğiz

Hakkari bölgesine özgün yöresel kıyafeti ile halay başı olduğu düğünlerde figürleri ile dikkat çeken Sofi Ömer’in görüntüleri, 8 yıl önce sosyal medyada paylaşılmaya başlamıştı.

‘Sofi Ömer’ lakabı ile tanınan Ömer Çelik, paylaşılan görüntüleriyle birlikte ünü iyice artınca düğünlerin adeta aranan isimlerden oldu. Çelik, Hakkari ile çevresindeki illerin dışında Irak ve İran’daki düğünlere de ‘halay başı’ olarak katılması için teklifler alıyor.

Sofi Ömer’i dansıyla tüm dünyada tanındı

Biri engelli 10 tane çocuğu olan Sofi Ömer, geçen sene kanser hastalığı nedeni ile eşini kaybedince düğünlere de gitmeyi bıraktı. Farklı şehirlerden düğünlere davet için evine gelen misafirlerinin ısrarı üzerine tekrar düğünlere katılmaya başlayan Sofi Ömer’in halay performansıysa dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’ın dikkatinden kaçmadı.

Justin Bieber, Instagram hesabından Sofi Ömer’i paylaştı

Ünlü şarkıcı Bieber, Sofi Ömer’in halay müziği yerine rap müzik ile kurgulanan videosunu, Instagram hesabı üzerinden 253 milyon takipçisiyle paylaştı.

"Selamlarımı gönderiyorum"

2 yıldan beri düğünlere katılmadığını ifade eden Çelik, "İlk olarak ünlü şarkıcı Junstin Bieber’a böyle bir videoyla beni mutlu ettiği için çok teşekkür ediyorum. Beni özel araçla evimden alıp, düğünlerine götürüyorlardı. Gün geçtikçe kendime ait olan birçok dans, halay ve figürü de öğrendim. Düğünlerde yapmış olduğum sıra dışı halaylar çok sayıda sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Yalnızca Şemdinli’den değil, yurt dışından da düğünlere katılmam için teklif alıyorum. Halay videolarım paylaşıldıkça da bu davetler git gide arttı. Eşimi iki yıl önce kaybettim. Sonra da düğünlere ara verdim. Evime kadar gelen vatandaşların yoğun ısrarları üzerine yeniden mendilimi elime alıp, kaldığım yerden halaya devam ettim. Şu an Türkiye dışından da çok fazla sevenim var. Fakat ünlü sanatçı Justin Bieber’ın halay videomu sosyal medyadan paylaşmasına çok fazla mutlu oldum ve çok sevindim. Ben buradan Kanadalı ünlü şarkıcı Junstin Bieber’a çok teşekkür ediyorum. Ona selamlarımı gönderiyorum. Justin Bieber’la inşallah kısa zaman sonra buluşacağız ve bir çay içeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)