Siyasileri buluşturan Ankara’daki düğünde 4 kilo altın, 2 milyon TL para takıldı 

Van Milletvekili Mustafa Bayram’ın torunu Emin Bayram ve AK Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya’nın kızı Merve Kaya, Ankara’da bir otelde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğüne katılan 1500 davetlinin toplamda 4 kilo altın ve 2 milyon TL’lik nakit para takması dikkat çekti. 

YAŞAM 07.09.2021, 14:58 08.09.2021, 10:32
Siyasileri buluşturan Ankara’daki düğünde 4 kilo altın, 2 milyon TL para takıldı 

Ankara’da bir otelde düzenlenen düğün töreninde 20. ve 21. Dönem Van Milletvekili Mustafa Bayram’ın torunu Emin Bayram ile 20. ve 21. Dönem Doğru Yol Partisi ve 23. Dönem AK Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya’nın kızı Merve Kaya, dünya evine girdi. 



Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, 23. Dönem TBMM Başkanı Köksal Toptan, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Abdülkadir Aksu, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız gibi pek çok eski ve yeni siyasinin katıldığı düğün töreni, erkek tarafının 100 araçlık konvoyu ile gelin alma merasiminin ardından otelde toplanılmasıyla başladı.  



19.00’da başlayan düğün, gece yarısı bitti 

1500 davetlinin bulunduğun düğün töreninde nikahı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok kıydı. Çiftin evliliğine, düğüne davet edilen 25’ten fazla siyasetçi de tek tek şahitlik etti. Altınok tarafından nikahı kıyılan çifte aile cüzdanını ise uzun seneler boyunca Türk siyasetinde yer alan eski TBMM Başkanı Köksal Toptan takdim etti. 



19.00’da başlayan ve gece yarısında son bulan düğün töreninde müzik dinletisi, yemek ikramı, oyun havası ve halay eşliğinde oyunlar ve takı merasimi uygulandı. Pandemi önlemleri sebebiyle zarf ile sandığa konulan paraların yanı sıra geline çok sayıda altın takı takıldı. 



Para ve altın miktarı düğün sonunda duyuruldu 

Van’ın Ertoşi aşiretinin önde gelen isimlerinden Hamit Bayram’ın oğlu Emin Bayram için 2 milyon TL nakit para ve geline ise 4 kilo ağırlığında altın takıldığı duyuruldu. 



Yorumlar (0)