Siyasetçinin tecavüzüne uğrayan kız: 1,5 saat...

Daha önce bir kafede mesai arkadaşı olarak çalıştığı Z.Y. (23) isimli genç kadına kafe tuvaletinde tecavüz eden CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K, "nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklandı.

YAŞAM 30.11.2020, 09:51 01.12.2020, 10:15
Siyasetçinin tecavüzüne uğrayan kız: 1,5 saat...

23 Kasım 2020 Pazartesi günü Anadolu Cumhuriyet Savcılığına gelen Z.Y., daha önce kafede birlikte çalıştığı U.K.'nin tecavüzüne uğradığını belirterek şikâyetçi oldu.

Savcıya şikâyetini dile getiren 23 yaşındaki Z.Y, şikâyetçi olduğu U.K'nin, birlikte çalıştığı kafeden arkadaşı olduğunu, 1.5 ay kadar birlikte çalıştıklarını, hiçbir duygusal yakınlıkları olmadığı için U.K. işten ayrıldıktan sonra hiç görmedğini, 20 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde bir anda ortaya çıkıp çalıştığı iş yerine geldiğini ve Maptepe'de bir kafede buluşmak istediğini söylediğini anlattı.

Yarım saat boyunca kafede baş başa oturduklarını, iş yeri U.K'nin arkadaşı olduğu için kalkmak istediğini, U.K'nin ise bir anda kolundan tutup kendisine çektiğini söyleyen Z.Y, "Kolumu tutunca ben de masadaki bardağı alıp başına vurdum. Bardak parçalandı. Saçımdan tutup tuvalete kadar beni sürükleyerek götürdü. Tuvalette tekme ve tokatlar vurarak darp etti. Saçlarımdan tuttu ve başımı aşağı doğru bastırıp tecavüz etti. Ben bağırdıkça ‘Boş yere bağırma. Kapı kilitli. Kimse seni duyamaz.' dedi. Boğazımı sıktı ve beni tehdit etti. Darp ve tecavüz 1.5 saat kadar devam etti. Ailem duyarsa kötü olur korkusuyla karakola gidip şikâyetçi olamadım. Cumartesi günü hastaneye gidip darp raporu aldım. Bana saldıran, alıkoyan, döven ve tecavüz eden U.K'den şikâyetçiyim. Ayrıca tedbir talebinde de bulunuyorum." dedi.

Z.Y.’nin şikâyeti sonraıs gözaltına alınan U.K, savcılıkta ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)