Sivas’ta ormanda kaybolan genç kız, intihar etmek üzereyken bulundu

Sivas’ta ormanlık alanda kaybolduğunu 112 Acil’i arayarak bildiren kız çocuğu, yaklaşık bir gün boyunca her bölgede arandı. Öğle saatlerinde ise 112'ye gelen bir telefon, bir genç kızın intihar etmek üzere köprüye çıktığı yönündeydi. Olay yerine ilk ulaşan bir haber ajansının muhabiri olurken bahsi geçen genç kızın, yaklaşık bir gündür kayıp olan E.Y. olduğu öğrenildi. E.Y., ekipler tarafından ikna edilerek sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

YAŞAM 12.11.2021, 15:12 13.11.2021, 11:51
Sivas’ta ormanda kaybolan genç kız, intihar etmek üzereyken bulundu

Sivas’ın Yıldızeli ilçesine bağlı İğnebey köyünde ikamet eden ve arkadaşı ile buluşmak amacıyla Sivas merkeze gelen 15 yaşındaki E.Y. isimli kız çocuk, akşam olmasına karşın evine dönmedi. Durumu polis ekiplerine bildiren ailesi, her yerde çocuklarını aramaya başladı. 

Kaybolduğunu ekiplere haber verdi 

Ekipler çalışmalarını sürdürürken E.Y., 21.45 sularında 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak Gardaşlar Tepesi’ndeki ormanda kaybolduğunu bildirdi. Telefonu kesilen E.Y.’den bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine çok sayıda jandarma, AFAD ve polis ekibi küçük kızı bulmak için çalışma başlattı. 



Arama çalışmaları yaklaşık 1 gün sürdü

Gece saatlerinde gece görüşlü drone ile aranan E.Y.’nin izine ormanlık alanda rastlayamayan ekipler, yaklaşık 1 gün boyunca genç kızı aramak için her yeri deyim yerindeyse alt üst etti. Genç kıza, bir haber ajansının muhabiri ulaştı.

Köprünün üzerinde bulundu

Çok üşüdüğünü belirterek yetkililerden yardım isteyen genç kadın, telefon sinyalleri takip edilmesi rağmen bir türlü bulunamamıştı. Bölgede yapımı devam eden Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki köprüde görülen genç kız için 112 ekiplerine haber verildi. O anda bu haberi yapmak için bölgede olan bir muhabir, olay yerine giden ve kızı bulan ilk kişi oldu. Polis ekipleri ve jandarma tarafından ikna edilen genç kız, sağğlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Yorumlar (0)