Sivas’ta 4 mevsim bir arada yaşanıyor 

Sivas genelinde 4 mevsim bir arada yaşanıyor. Özellikle kış ve ilkbahar mevsimlerinin birlikte dansı görenlerde hayranlık oluşturuyor. Fotoğrafçılar, "doğal sanat eseri"ni çekmek için şehrin farklı köşelerini ziyaret ediyorlar. 

YAŞAM 29.03.2021, 09:37 29.03.2021, 13:07
Sivas’ta 4 mevsim bir arada yaşanıyor 

Sivas’taki en büyük mesire alanı olan Paşabahçe hem fotoğrafçılar hem de vatandaşlar için sanat eseri niteliğinde görsel şölen sunuyor. Mesire alanı içerisinde bulunan ve Yüzüklerin Efendisi filmlerinden esinlenerek yapılan “Hobbit Evleri”, çevresinde bir tarafta çiçekler açarken diğer taraflar suyun oluşturduğu buz tabakaları görülmeye değiyor.



Gece saatlerinde şehir genelinde sıcaklığın sıfırın altına inmesiyle pek çok süs havuzunda don oluşuyor. Mesire alanına pikniğe gelen vatandaşlar, Hobbit Evleri ve bahçesinde fotoğraf çektiriyorlar.



“Kışın yazı, yazın kışı yaşıyoruz.”

Bir vatandaş, Sivas’ta kışın yazı, yazın da kışı yaşamanın mümkün olduğunu belirtiyor. Kentin birçok yerinde bu tarz manzaralarla karşılaşılabileceğini belirten vatandaş, Hobbit Evleri’nin “ülkedeki sayılı güzellikler arasında” yer aldığını söylüyor.



Yorumlar (0)