Sivas'ta köye inen kurt sürüsü köpeği parçaladı, o anlar kameraya yansıdı

Sivas’a bağlı Gemerek ilçesine bulunan Kocaoğlu köyüne inen kurt sürüsü, köydeki bir köpeği feci şekilde parçaladı. O anlar, ahırda bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

YAŞAM 30.01.2021, 20:06 31.01.2021, 12:17
Sivas'ta köye inen kurt sürüsü köpeği parçaladı, o anlar kameraya yansıdı

Aktarılan bilgiye göre, geçtiğimiz gece meydana gelen olayda, 7 aç kurt köye indi. Ahırın olduğu bölgeye yaklaşan kurt sürüsü, bağlı vaziyette olan bir köpeği feci şekilde parçaladı. Sabah kalktığında parçalanmış vaziyetteki köpeği gören ahır sahibi Tanış Korkmaz, ahırda bulunan güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde, korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı. 

Yaşanan olayı aktaran çiftlik sahibi Korkmaz, “Sabah erken saatlerde hayvanlara yem vermeye geldim. Hayvanların altını üstünü temizledim. Yoğun bir şekilde kar yağdığı için, el arabasına yol açıyordum. Bir baktım ki köpek yok, yerde kan izleri var. Biraz daha ileriye gittim, bir baktım ki köpeği yemişler. Yeniden ahıra döndüm. Hayvanların temizliğini yaparken, kurt beni gözlüyormuş. Aşağıya pusudaymış. Ben içeriye girdiğimde ortaya çıkıyor; beni gördüğünde pusuyor. 05.45’te olay meydana geliyor. Tasmayı köpeğin boynundan zorla çıkartıyorlar. Hatta ve hatta, boynunu koparıp götürüyorlar. Artık bir kangal köpeği beslemek istiyorum.” dedi.

Köy muhtarı Mehmet Altuntaş, “Köyümüz sakinlerinden Tanış abimizin köpeğini kurtlar parçaladı. 2 gün evvel sabaha karşı saat 06.00 gibi, köpeğe 7 kurttan oluşan bir kurt sürüsü saldırmış. Köpek bağlı vaziyette olduğu için bir şey yapamamış. Köpeği parçalamışlar. Köpek bulmakta da büyük bir zorluk yaşıyoruz. Köyümüz de oldukça tenha bir bölgede. Kırsal bölgede yaşıyoruz. Yetkili kişiler, hem Tanış abimize hem de köydeki yurttaşlarımıza bir çift köpek temin ederlerse, biz köy olarak yetiştirip büyütürüz.” ifadelerini kullandı.





Yorumlar (0)