Şişli'de kadına şiddet

İstanbul Şişli'de bir şahıs, iş yerine gelen eşini müşterilerinin gözü önünde döverek yüzüne tükürdü. Güvenlik kamerasına anbean yansıyan bu olayın ardından uzaklaştırma kararı verilmesine karşın dün akşam eve gelen koca, boşanmak isteyen eşine dehşeti yaşattı.

YAŞAM 16.09.2021, 23:07 17.09.2021, 17:43
Şişli'de kadına şiddet

Şişli'deki bir iş merkezinde geçtiğimiz ay meydana gelen olayda, aktarılan bilgilere göre, evliliklerinde problem yaşayan Mahteri B. (46), eşi Ahmet B.'nin işlettiği çay ocağına giderek konuşmak istedi.

Konuşma esnasında eşine hakaretlerde bulunan Ahmet B., daha sonra yüzüne tükürülerek darbetti. O anlara çevredekiler yurttaşlar da şahit oldu. Polise giderek şikayette bulunan kadın, eşine uzaklaştırma kararı aldırdı.

"Hepinizi yok ederim"

Buna karşın dün akşam da eve gelen Ahmet B., eşine hakaretler yağdırarak bıçakla tehdit etti. Talihsiz kadın ve kızı, ses kayıtlarıyla birlikte polise başvurarak yardım istedi.

Uzaklaştırma kararına karşın Ahmet B. dün akşam saatlerinde eşinin evine giderek hakaretler savurup, bıçakla tehdit etti. Ahmet B.'nin, kızı ve eşine, "Polis bana ne yapabilir ki? İki dakikada buradan uzaklaşırım. Cezaevine girersem de çıkınca hepinizi yok ederim." dediği öğrenildi. 





Yorumlar (0)