Şişli'de dehşet gecesi: 3 kişinin cesedi bulundu

Şişli'de bir gecekonduda silahla vurularak öldürülen 3 kişinin kimlikleri belirlendi. Polis ekipleri, cinayeti işleyen kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

YAŞAM 26.11.2022, 00:51 27.11.2022, 17:15 Hakan Öksüz
Şişli'de dehşet gecesi: 3 kişinin cesedi bulundu

İstanbul Şişli'de bir gecekonduda 3 kişinin cansız bedeni bulundu. İhbar üzerine Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak'taki gecekonduya giden polis ekipleri, korkunç manzarayla karşılaştı. Kapıyı çalan ancak cevap alamayan ekipler, çilingir yardımıyla gecekonduya girdi. Ekipler, yerde hareketsiz yatan 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

İşte hayatını kaybedenlerin kimlikleri

Yaşamını yitiren kişilerin kimliklerinin de belirlendiği kaydedildi. Gecekonduya gelen sağlık ekipleri, cansız şekilde yerde yatan kişilerin silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Hayatını kaybeden kişilerin aynı mahallede Tülay V. ve Merve Ö. ile ev sahibi Vahit A. olduğu aktarıldı.

Evde silah bulunamadı

Evi didik didik arayan ekipler, herhangi bir silah bulamadı. Olay yeri inceleme ekipleri ile savcı, çalışmalarını sonlandırdı. Cesetler, morga kaldırıldı. Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin bulunması için soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)