Şırnaklı minik öğrencilerden İzmir'e oyuncak kampanyası

Şırnak'ta bir okulda düzenlenen etkinlikte çocuklar ellerindeki oyuncakları İzmir'deki depremzede çocuklarla paylaştı.

YAŞAM 05.11.2020, 22:51
Şırnaklı minik öğrencilerden İzmir'e oyuncak kampanyası

Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü'nce şehir genelinde öğrenim gören öğrenciler, İzmir'deki depremzedeler için oyuncak kampanyası başlattı.

Şehr-i Nuh Mahallesi'ndeki Şükrü Geliş İmam Hatip Ortaokulu'ndaki etkinlikte, öğrenciler kampanya dahilinde oyuncaklarını öğretmenlere teslim etti.

Başlatılmış olan kampanyada şimdiye dek toplanan yüzlerce oyuncak, kargo ile yarın İzmir'e depremde evleri zarar gören çocuklara gönderilecek.

"Şırnak'tan bütün çocuklarımıza selam olsun"

İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, yapmış olduğu açıklamada, şehir genelindeki okullarda 4 gün öncesinde depremzede çocuklar için kampanyanın başlatıldığını duyurdu.
Şener, Türkiye'nin her yerinden gerekli yardımların yapıldığını bildiklerini de aktararak, "Şırnak'taki çocuklarımız da öğrencilerimiz de İzmir'deki çocuklarımız da depremzedelerin yanında olduklarını söyleyebilmek adına oyuncaklarını paylaşıyorlar. Bu oyuncakların çoğu kendilerinin yaptığı ve annelerinin ördüğü oyuncaklar. Çocuklarımızın hepsi sevgilerini, gönüllerini gönderiyor. Onların yanındayız. Şırnak'tan bütün çocuklarımıza selam olsun." dedi. 

Yorumlar (0)