Sınıfta başlayan “sosyal medya” tartışması, sokağa taştı 

Bir grup liseli öğrencinin sınıfta başlayan sosyal medya sebepli tartışması, sokakta devam etti. Bir parkta saç saça baş başa kavgaya tutuşan iki kızın o anları kameraya yansıdı. Okul yönetimi, öğrenciler hakkında işlem başlattı. 

YAŞAM 29.10.2021, 16:38 31.10.2021, 09:39
Sınıfta başlayan “sosyal medya” tartışması, sokağa taştı 

Antalya’nın Serik ilçesindeki bir lisede okuyan iki kız öğrenci, anlaşmazlık yaşadıkları bir konu hakkında sosyal medyadan birbirleri aleyhinde paylaşım yaptı. Aynı sınıfta okudukları öğrenilen kız öğrencilerin sosyal medya hesaplarında başlayan tartışmanın önce dili kabalaştı sonrasında da bu tartışma, sokağa taşındı. 

Bir parkta buluşup kavgaya tutuştular 

Birbiriyle tartışmalı olan iki kız öğrenci, okuldan sonra bir parkta karşı karşıya geldi ve anlaşmazlığa düşülen konu onları saç saça baş başa kavga etmeye itti. Öğrenciler, birbirlerinin canlarını yakmak amacıyla nereye yumruk ve tokat sallayacağını şaşırdı. Bir kız öğrenci yüzüne darbe üstüne darbe aldı. O anlar, yanlarında bulunan başka bir öğrenci tarafından kayıt altına alındı.  

Araya arkadaşları girdi 

Kız öğrencilerin kavgasını ayırmak isteyen birkaç öğrenci kendilerini kavganın ortasına attı. Birbirilerine karşı oldukça öfkeli olduğu görülen iki kızı ayırmak ise hiç de kolay olmadı. Kameralara yansıyan görüntüler, tüm sosyal medya mecraları başta olmak üzere bazı haber kanallarında paylaşıldı. Kız öğrencilerin birbirlerini öldüresiye darp etmesi üzerine okul yönetimi tarafından cezai işlem başlatıldı. Kamera kayıtlarında bulunan iki öğrencinin okuldan uzaklaştırılması bekleniyor. 

Yorumlar (0)