Şila’yı görmek isteyen evinin balkonuna koştu

Zonguldak'ta Jandarma personelinin bomba arama tarama faaliyetlerindeki bir numaralı yardımcısı Şila, gösterileriyle kent sakinlerini kendine hayran bıraktı.

YAŞAM 11.05.2021, 16:47 12.05.2021, 13:43
Şila’yı görmek isteyen evinin balkonuna koştu

Bomba arama köpeği olan Şila’nın marifetlerini görmek isteyen Zonguldaklılar ise evlerinin cam ve balkonlarına koştu.

Büyük alkış aldı

Tam kapanma sürecinin devam ettiği bugünlerde evlerinde sıkılan Zonguldaklı vatandaşlara Jandarma personeli ve Bomba arama köpeği olan Şila’nın sürprizi vardı.

Şila'nın Zonguldak sokaklarında yaptığı gösterilerle moral bulan kent sakinleri, Şila’yı sık sık alkış tufanına tuttu. 

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı personeli, bir yandan kentte denetimlerini sürdürürken diğer yandan da uzun süre evde kalan vatandaşların canı sıkılmasın diye bomba arama köpeği Şila ile mini bir etkinlik düzenledi. Filyos beldesine gelen jandarma ekipleri, evlerinin pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşlarla buluştu.

Bomba arama köpeği Şila ise o sırada uzman eğiticisi tarafından kendisine verilen komutları birer birer yerine getirerek gösteri yapıp vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Eğiticisiyle beraber şınav çekip yerde yuvarlanan ve çeşitli komutları aksatmadan yerine getiren Şila, gösteri sonrasında selam vermeyi de ihmal etmedi. Şila’nın gösteri anına tanıklık edenlerse o anları cep telefonu kameralarıyla kayıt altına alıp sosyal medyada paylaştılar.

Jandarma ekipleri ise gösteri bitiminde salgın tedbirleri ve kuralları kapsamında miniklerle buluşarak onlara boyama kitapları hediye etti. Bazı minikler ise az önce gösterileriyle kendilerine neşeli dakikalar yaşatan Şila'yı sevdi. 

Vatandaşlardan biri ise jandarma personeline teşekkürünü balkonundan Türk Bayrağı açarak gösterdi.

Yorumlar (0)