Silahlı kavga faciaya yol açıyordu

Kadıköy'de bir restoranda yaşanan silahlı kavgada delinen doğal gaz borusu faciaya sebep oluyordu.

YAŞAM 10.03.2020, 08:02
Silahlı kavga faciaya yol açıyordu

İstanbul Kadıköy'de gece saatlerinde bir restoran içerisinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahların konuştuğu kavgaya dönüştü. Silahlı kavganın yaşandığı saatlerde hayli kalabalık olan restoran içerisindeki müşteriler panikle dışarıya kaçarken eli silahlı kişi ya da kişiler otomobille ters yöne girerek hızla uzaklaştı.

Doğal gaz borusuna isabet etti

Olay, saat 03.00 sıralarında Kadıköy ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi, Mahmutbaba Sokak'ta yer alan bir restoranda yaşandı.

İddiaya göre içeride masada yemek yiyen iki kişinin yanına sonradan gelen iki kişi önce tartışmaya başladı ardından silah sesleri duyuldu. Belindeki silahı çıkartıp rastgele havaya ateş açan saldırgan mekan içerisini ısıtmak için kurulan sistemin doğal gaz borusunu patlattı. Hızla dışarıya kaçan şahıslar siyah bir otomobile binerek Söğütlüçeşme Caddesi üzerinden ters yönde kaçtı. Delinen doğal gaz borusu kısa süreli paniğe sebep olurken gelen doğal gaz ekipleri hattaki gaz akışını kesti.

Kaçan şahıslar aranıyor

Olayın meydana geldiği noktada art arda silah ateşleyen kişi ya da kişiler çevredeki vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattıktan sonra kaçarken otomobillerinin plakası düştü.

Silah seslerinin yankılandığı sokağa kısa sürede ulaşan bekçiler çevre güvenliğini almaya başladıkları sırada polis ekipleri de kavganın yaşandığı restorana geldi.

Çok sayıda boş kovanın olduğu görülen sokağa giriş çıkışı kapatan ekipler olay anında orada bulunan tüm görgü tanıklarının ifadesini aldı.

Restoranın güvenlik kamerası görüntülerine de el koyan polis ve Olay Yeri İnceleme ekipleri tüm delilleri toplayarak olaya karışan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)