Silahla yaraladılar, geri dönüp öldürdüler

İstanbul Avcılar’da yolda yürüyen bir şahsı tabancayla vurarak yaralayan motosikletli saldırganlar, ardından şahsın yanına geri dönüp, başına birkaç el ateş ederek katletti.

YAŞAM 15.04.2022, 01:29 15.04.2022, 12:56
Silahla yaraladılar, geri dönüp öldürdüler

Korkunç olay, ilçeye bağlı Mustafa Kemalpaşa Mahallesi üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, motosikletli iki şüpheli şahıs, cadde ortasında gördükleri Hürkan Özkan'a henüz tespit edilemeyen bir sebeple ateş etti. Özkan’ı yaralayan şüpheli şahıslar, olay mahalline geri dönüp, Özkan'ın başına birkaç el daha ateş ettiler. 

Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi

Bölgedeki yurttaşların ihbarda bulunması üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Sağlık personellerinin gerçekleştirdiği incelemede Özkan'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Emniyet güçlerinin olaya ilişkin çalışmaları sürerken, olay mahallinden uzaklaşan şüpheli şahısları yakalamak adına çalışma başlatıldı. Diğer yandan, Özkan'ın çok sayıda suçtan kaydı olduğu belirtildi.

Mahalle sakini konuştu

Mahalle sakinlerinden Hayrani Adıyaman, “Evde oturuyordum. O esnada birkaç el silah sesi işittim. Adam vurulmuş, yere düşmüş. Ölmediği için geri gelmişler ve birkaç el de başına sıkmışlar." diye konuştu. 

Yorumlar (0)