Silah sesi üzerine aile, genç anneyi kanlar içerisinde yerde buldu

Antalya’nın Aksu ilçesinde bir aile, silah sesinin gelmesi üzerine odaya koştu ve 2 aylık bebeği olan 20 yaşındaki kadını kanlar içerisinde yerde buldu. Yakınlarının hastaneye kaldırdığı genç kadın, hastanede hayatını kaybetti. 

YAŞAM 03.09.2021, 12:09 05.09.2021, 09:37
Silah sesi üzerine aile, genç anneyi kanlar içerisinde yerde buldu

Olay, sabaha karşı Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Murtuna Mahallesi’nde meydana geldi. 

Genç kadın kanlar içerisinde yerde bulundu

İddiaye göre, geçimini mahallede çiftçilik ile sağlayan 23 yaşındaki Celal S., akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı 20 yaşındaki eşi Ela Sonyüksek ile kısa süreli bir tartışma yaşadı. Sonyüksek ailesi ise sabah saatlerinde silah sesinin geldiğini duyduktan sonra sesin geldiği odaya yöneldi. Odaya giren aile, 2 aylık oğlu olan 20 yaşındaki genç kadın Ela Sonyüksek’i kanlar içerisinde yerde buldu. 

Yaralı kadın, eşi Celal S. tarafından Aksu Semt Polikliniğine götürüldü. Ancak genç kadın, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kesin ölüm nedeninin netlik kazanması için genç kadının cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Eşi gözaltına alındı

Yapılan incelemelerde genç kadının yanında eşine ait ruhsatlı tabanca bulundu. İhbarın ardından jandarma ekipleri eve gelerek kadının eşini gözaltına aldı. 

Cenazeyi almak üzere morgun önüne gelen aile ise büyük üzüntü yaşadı. Genç kadının 1 sene önce evlendiği ve hemşirelik okuduğu belirtildi. 

Yorumlar (0)