Siirt'te milyon liralık Porsche’ye LPG takıldı

Siirt'te 1 milyon TL piyasa değeri olan lüks cipe LPG takıldı. Otomobile monte edilen 42 litrelik yakıt tüpü, toplamda 10 bin TL'ye mal oldu.

YAŞAM 10.02.2021, 18:52 11.02.2021, 14:51
Siirt'te milyon liralık Porsche’ye LPG takıldı

Siirt'te 1 milyon TL piyasa değeri olan lüks cipin sahibi, yakıt masraflarının fazla olması sebebi ile aracına LPG sistemi taktırmakta karar kıldı.


 
Lüks cip, kentte araçlara LPG sistemi kuran Hakan Berberoğlu'nun iş yerine getirildi. Araca monte edilen 42 litrelik yakıt tüpü, toplamda 10 bin TL'ye mal olurken, işletme sahibi Berberoğlu, Siirt’te ilk kez 1 milyon liralık Porsche Cayenne S araca LPG taktıklarını dile getirdi. 

Ülkemizde sayılı montajlardan birini gerçekleştirdiklerini kaydeden Hakan Berberoğlu, ilk defa 6 silindir 3200 motorlu bir arabaya LPG taktıklarını söyledi. Berberoğlu, "Arabamız Porsche, 1 milyon liralık bir araç. Araç bize ilk geldiğinde, sahibinin tüp taktırmak istediğini duyunca şoka uğradık. Aracımıza tüpümüzü monte ettik, gayet de memnunuz. Son olarak araçla test sürüşü gerçekleştireceğiz. An itibarıyla herhangi bir problem görmüyoruz. Uzun bir süredir bu işi yapıyoruz, ilk kez böyle lüks bir arabaya LPG sistemi kurdum." ifadelerini kullandı.



Yorumlar (1)
gaffur 3 yıl önce
Allah akıl fikir versin