Şiddet uygulanan ve eve kilitlenen kadın ile çocuğunu ekipler kurtardı 

Bursa’da bir erkek, sevgilisi olan kadına şiddet uyguladı ve tehditler yağdırdı. Elinde kurusıkı tabanca olan erkek, kadını ve 4 yaşındaki çocuğunu eve kilitleyerek kaçtı. Komşuların güvenlik güçlerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, kadın ile çocuğunu uzun uğraşlar sonucunda evden çıkartabildi. 

YAŞAM 31.03.2021, 16:05 01.04.2021, 13:12
Şiddet uygulanan ve eve kilitlenen kadın ile çocuğunu ekipler kurtardı 

Bursa Osmangazi’deki bir apartmanın dördüncü katında yaşayan L.K. isimli kadın, F.T. isimli erkek arkadaşı ile kavga etti. F.T., L.K.'ye karşı şiddet uyguladı ve ardından elindeki kurusıkı tabanca ile kadına tehditler yağdırdı.

Evdeki telefonları aldıktan sonra kadını ve 4 yaşındaki çocuğunu eve kilitleyerek olay yerinden kaçan şahıs kısa sürede kayıplara karıştı.

Kadının ve çocuğun sesini duyan komşular, polise haber verdi.



İtfaiye ve polis ekipleri kurtardı

L.K. ve çocuğu bağırarak seslerini komşulara duyurdu. Polise haber veren komşular sayesinde olay yerine hem polis hem de itfaiye ekipleri geldi.

Binanın önüne yanaşan ve merdivenini dördüncü kata kadar yükselten itfaiye ekipleri, kadını ve çocuğu yükseklik korkuları olduğu için merdiven sepetine bindiremedi.



Ev sahibi yedek anahtarı getirdi

Sepete binemeyen kadını ve çocuğu kurtarmak amacıyla polis, kiralık olan evin sahibine ulaştı ve “yedek anahtar varsa getirin” dedi. Bunun üzerine evin anahtarını getiren ev sahibi, kadın ve çocuğun kurtarılmasına yardımcı oldu. 

Polis, kadını ve çocuğunu evden çıkardıktan sonra ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

F.T.’nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

Yorumlar (0)