Seyahat izni vermeyen kaymakamlığa sinirlenip çatıya çıktı

Antalya’da seyahat izni almak için gittiği kaymakamlıktan eli boş dönen adam sinirlenip çatıya çıktı.

YAŞAM 07.05.2021, 16:11 09.05.2021, 09:00
Seyahat izni vermeyen kaymakamlığa sinirlenip çatıya çıktı

Kayseri’de oturan kızını ziyarete gitmek için gerekli olan seyahat iznini alamayan adam çıktığı binanın çatısında ağzına geleni sayıp sinir krizleri geçirdi.

“Benimle kimse ilgilenmedi”

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kaymakamlığına giden Mustafa İ. (46), Kayseri’deki kızını ziyaret etmek istediğini ve bu nedenle de seyahat izin belgesi almak istediğini söyledi. Ancak ikameti Kepez İlçesi’nde görünen Mustafa İ’ye bu nedenle Muratpaşa Kaymakamlığından izin belgesi verilemedi.

Aldığı yanıt üzerine öfkeyle dışarı çıkan adam kaymakamlığın karşısında bulunan 5 katlı binanın çatısına çıkıp intihar girişiminde bulundu. Öfkesinden ağzına kim gelirse saydırmaya başlayan adam kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ise, “İyi çek beni. Benim istediğim tek şey çocuğumun yanına gitmekti. Beni burada rezil ettiniz. Ben kendim için değil kızım için istedim bu izni” diye söylendi.

İzin verileceğini öğrendi sevgi sözcükleri sıraladı

Kaymakamlık karşısında olayın vuku bulması üzerine bölgeye hemen polis ekipleri sevk edildi. Bir süre Mustafa İ. ile sohbet eden ekipler şahsı ikna edip daha sonra güvenli bir alana aldılar.

Kendisine gerekli belgenin verileceği söylenerek ikna edilen adam az önce saydırdığı kişilere bu kez de sevgi sözcükleri sıralamaya başladı. 

Apartmandan indirilen Mustafa İ., “Herkese teşekkür ederim. Devletimi seviyorum onlara aşığım, hepsinden Rabbim razı olsun inşallah” dedi. Kendisine yardım eden polis memuruna da ‘seni seviyorum’ sözleriyle teşekkür etti.

Olayın son bulmasının ardından Mustafa İ., Kaymakamlığa ait araca alınarak izin belgesi için ikametinin olduğu Kepez kaymakamlığına götürüldü.

Yorumlar (0)