Seyahat düzenlemesiyle kilometrelerce kuyruk oluştu!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele dâhilinde seyahat etmeye getirilen düzenleme sebebiyle İstanbul giriş ve çıkışlarında uzun kuyruklar meydana geldi. Trafik polisleri tarafından durdurulan araçlarda ateş ve yaş sınırı kontrolü gerçekleştiriliyor.

YAŞAM 30.03.2020, 16:50 30.03.2020, 16:51
Seyahat düzenlemesiyle kilometrelerce kuyruk oluştu!

İstanbul giriş ve çıkışlarında gerçekleştirilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) kontrolleri, şehir girişinde kilometrelerce kuyruk meydana gelmesine neden oldu. 

Trafik polisi, TEM Kınalı ve Tuzla TEM Otoyolu'nda tüm araçlarda düzenli kontrol yapıyor.

Yapılan kontroller dâhilinde özel araçlarda kimlik kontrolü gerçekleştirilirken, 65 yaş ve üstü yolcunun bulunduğu otomobillere de Kabahatlar Kanunu'nun 32. Maddesi uyarınca 392 lira idari para cezası kesildi.

Öte yandan, TEM Otoyolu'ndan geçen şehirler arası otobüslerin izin belgeleri denetlenirken, polis ekipleri de kamyonet, TIR ve ticari araçların kasalarını, muhtemel bir yolcu taşıma olasılığına karşı kontrol etti.

Kontrol sırasında araçların tek tek kontrol edilmesi sebebiyle TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik havadan görüntülendi. TEM Kınalı ve Tuzla TEM Otoyolu'nda uzun araç kuyrukları meydana geldi.


 

Yorumlar (0)