Şevval 3 ay önce evlenmişti: Kahreden haber

Başkent Ankara'daki metruk bir binanın 3. katından düştükten sonra donarak öldüğü öne sürülen 21 yaşındaki kadının annesi, damadı ile ilgili önemli iddialarda bulunarak, "Nişanlıyken de evladıma hakaret ve küfür ediyordu." dedi.

YAŞAM 29.01.2022, 18:44 31.01.2022, 09:00
Şevval 3 ay önce evlenmişti: Kahreden haber

Korkunç olay, dün gece saatlerinde Polatlı ilçesinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, henüz 3 ay önce evlenen Şevval Abanoz'un cansız bedeni metruk bir binanın önünde bulundu. Binanın 3. katından düştükten sonra donarak can verdiği üzerinde durulan genç kızın kesin ölüm nedeninin otopsi neticesinde belli olacağı belirtildi. 

Adli Tıp Kurumu önünde sonucu bekleyen yakınları ise genç kızın eşi S.A.'yı suçladı. 

“Damadım asabiydi"

Genç kızın annesi Gamze Kutlu, damadının psikolojik problemleri olduğunu öne sürerek, “Kaynanası beni aradı, 'Kızın çıkıp gitmiş.' dedi. Komşuları ise 'Kızın çıkıp gitmedi, evden kavga sesleri geldi. Damadın onu dışarıya attı, sonra da arkasından gitti.' dediler. Evladımı oraya götürüp attı mı? Ben bunları merak ediyorum. Kızımın başına gelenleri bile arayıp haber vermediler. Düştüğü yerde can çekişmiş, sonra da donarak ölmüş. Damadım asabi birisiydi. Nişanlı oldukları zamanlarda da kızıma hakaret ve küfür ediyordu." dedi. 

"Evden atıldığını söylüyorlar"

Genç kızın teyzesi Derya Abar da “Metruk bir binaya kadar gitmiş. Evden atıldığı söyleniyor. Kardeşim kızını aramaya başlıyor. Ne damadına ne de ailesine ulaşabiliyorlar. Polise gittikten sonra olayı öğreniyorlar. Eşi mi attı, kendisi mi atladı bilmiyorum. 1,5 saat kadar can çekiştiği söyleniyor."

Genç kızın naaşı memleketi Kırıkkale'de defnedilecek. Olaya ilişkin tahkikat ise sürüyor. 







Yorumlar (0)