Sevinçten kalp krizi geçirdi

İstanbul Bakırköy 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan tutuklu sanık A.S. (52), duruşma sırasında tahliye olacağını öğrenince mutluluktan kalp krizi geçirdi.

YAŞAM 03.02.2022, 18:45 04.02.2022, 15:27
Sevinçten kalp krizi geçirdi

Bakırköy Adalet Sarayı çatısı altındaki Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan ve kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen 52 yaşındaki tutuklu sanık A.S., mahkeme heyetinin tahliye yönünde karar vermesi üzerine kalp krizi geçirdi.

Mahkeme salonunda ilk müdahalede bulunuldu

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay mahalline gelen sağlık personelleri, duruşma salonunun bulunduğu kata kadar gelerek ilk müdahaleyi burada gerçekleştirdi. Müdahalenin akabinde güvenlik güçlerinin de yardımlarıyla ambulansa kadar taşınan adam, sağlık merkezine kaldırıldı.

Kalp krizi nedir?

Kalp krizi, kalpteki koroner arterlerde meydana gelen bir bozukluğun ardından oluşan yetersizlik neticesinde şiddetli göğüs ağrısıyla birlikte kendini gösteren ve ölümle neticelenmesi olası patolojik bir durum olarak tanımlanır. Her 5 ani vefatın 1'i kalp krizinden dolayı gerçekleşmektedir. Kalp krizi, yetişkin bireylerdeki ani ölümün başlıca sebeplerinden biridir. Dünyada en başta gelen ölüm nedenlerindendir.

Yorumlar (0)