Sevimli köpek ‘Boji’ yağmurdan kaçtı, tramwayla seyahat etti

Dün İstanbul’un genelde etkisini gösteren yağışlı havadan kaçmak isteyenler sadece vatandaşlar olmadı. Sürekli tramway’da seyahat ettiği bilinen hatta kendisine ‘Boji’ ismi verilen köpek yağmurda gene yolcuların arasında seyahat etti. Köpeğin sevimli halleri bir yolcunun kamerasına yansıdı.

YAŞAM 24.09.2021, 13:00 25.09.2021, 11:07
Sevimli köpek ‘Boji’ yağmurdan kaçtı, tramwayla seyahat etti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarıların ardından İstanbul’da etkili olan sağanak yağıştan kaçmak isteyenler bir köpeğin tramwayda seyahat ettiğine tanıklık etti. Yağmurun başlamasıyla kendisini sürekli yolculuk ettiği tramway durağına atan ve artık İstanbul halkının da yakından tanıdığı sevimli köpek ilk gelen tramwaya bindi. Ardından boş bulduğu ilk koltuğa yerleşerek yolculuk yaptı. Kısa bir süre uykuya dalan köpeği görenler telefonlarıyla o anları kaydetti.

Kısa bir süre önce sosyal medyanın da gündemine yerleşen bu sıra dışı köpeğe GPS donanımlı özel bir tasma da takılarak takibe alındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi köpeklerin tüm aşılarını üstlendi. Kendisine ‘Boji’ adı verilen köpek uysallığı ve sevecenliği ile kimseye zarar vermeden her gün rutin olarak seyahatlerine devam ediyor.

Yorumlar (0)