Sevginin adı: Ceycey

Düzce'de üç ay evvel otomobilin çarpması neticesinde bir bacağını kaybeden yavru köpeği tedavi ettiren ve bakımını üstlenen Dursun Altıntaş, 'Ceycey' adını verdiği hayvana sevgiyle bakıyor.

YAŞAM 22.09.2022, 01:32 23.09.2022, 08:53
Sevginin adı: Ceycey

Bahçeşehir Mahallesi'nde ikamet eden Altıntaş, başkanlığını da yaptığı Düzce Hayvanları Koruma Derneği'ne gelen bir ihbar üzerine Aydınpınar köyüne gitti.

Araştırmalar neticesinde bahçe duvarı dibinde aracın çarpması neticesinde arka bacakları deriden ayrılmış iki aylık yavru köpek bulan Altıntaş, durumu çok kötü olan hayvanı derhal veterinere götürdü.

Bir ay devam eden tedavi sürecine karşın bacaklarından birini kaybeden köpeğe iki ay boyunca evinde bakan Altıntaş, 'Ceycey' adını verdiği köpeği iyileşmesinin akabinde mahallede bakıma muhtaç olan hayvanlar için kurdukları bölgede beslemeyi sürdürdü.

"Sürücüler çok dikkatli olmalılar"

Altıntaş, basın mensuplarına, köpeğin üç aylık yaşam mücadelesinden galip çıktığını kaydederek, "Dışarıda kalamayacağı için eve aldık. Son bir aydır da burada yaşıyor. Dezavantajlı diğer sokak hayvanlarıyla birlikte hür bir şekilde yaşamını sürdürüyor. Keyfi yerinde." dedi. 

Doku kaplamadığından dolayı köpeğin bir bacağını kaybetmek durumunda kaldığını aktaran Altıntaş, şöyle konuştu:

"Diğer bacağında da sorun vardı fakat o düzeldi. Ne yazık ki bacağını kesmek durumunda kaldık çünkü enfeksiyon sebebiyle ölebilirdi. Neyse ki üç bacakla da gezebiliyor. Keşke iki bacağını da kurtarabilseydik. Sürücüler trafikte çok dikkatli olmalılar."

Yorumlar (0)