Sevgilisi ile kızını öldürdü!

Tekirdağ'da Murat K. isimli kişi, daha önce birlikte yaşadığı kadını ve 6 yaşındaki kızını öldürerek intihar girişiminde bulundu.

YAŞAM 12.07.2020, 18:30
Sevgilisi ile kızını öldürdü!

Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde Murat K. isimli bir kişi, daha önce birlikte yaşadığı kadını ve kadının 6 yaşındaki kızını silahla vurarak katletti.

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karacakılavuz Mahallesi'nde yaşayan 37 yaşındaki Hatice Turan ile daha önce birlikte yaşadığı 37 yaşındaki Murat K. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga yaşandı.

Çıkan tartışma üzerine 37 yaşındaki Murat K. evin önünde önce Hatice Turan'ı, ardından da Hatice Turan'ın 6 yaşındaki kızı Esila Turan'ı tabancayla vurarak katletti.

Aracına binen katil zanlısı, daha sonra aracının içinde, cinayette kullandığı aynı tabanca ile intihar girişiminde bulundu ancak ölmedi. Murat K. ağır yaralı halde Tekirdağ Devlet Hastanesine götürüldü.

Cinayetin ihbar edilmesi üzerine Hatice Turan'ın evinin önüne gelen jandarma ekipleri, 37 yaşındaki Hatice Turan ile Hatice Turan'ın 6 yaşındaki kızı Esila Turan'ın cansız bedenlerini buldu.

Cinayet mahaline gelen olay yeri inceleme polis ekiplerinin de incelemeleri sonrası cenazeler, otopsilerinin yapılabilmesi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

37 yaşındaki Hatice Turan ile 37 yaşındaki Murat K'nin daha önce dini nikah kıyarak birlikte yaşadığı, kısa süre önce tartıştıkları için de ayrıldıkları bildirildi.

Yorumlar (0)