Sevdiği kıza kavuşamadı diye çalmış!

Mersin'de "eşimi arayacağım" yalanıyla bir kişinin telefonunu alarak kaçan hırsız, polis tarafından yakalandı.

YAŞAM 14.10.2019, 15:50
Sevdiği kıza kavuşamadı diye çalmış!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde yaşayan M.S., "Soba alacağım hanıma bir sorayım" bahanesiyle kendisinden yardım isteyen birine cep telefonunu verdi. Telefonu alan şahıs, telefonla bir süre uğraştıktan sonra telefonu alıp kaçtı.

Olayın hemen ardından polis karakoluna giden M.S., telefonunu çalan kişi hakkında şikayette bulundu. Alınan şikayetin üstüne araştırmaya başlayan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, hırsızlığın yaşandığı alandaki kameraları incelemeye aldı.

Yapılan araştırmaların üzerine, zanlının E.P. olduğunu tespit eden polis ekipleri, zanlıyı saklandığı evde yakaladı ve gözaltına aldı.

Sadece bir hafta önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış

E.P.'nin emniyetteki sorgusunda, sadece bir hafta önce çok benzer bir suç işlediği anlaşıldı. 2 Ekim'de "mahalle muhtarını arayacağım" diyen E.P., yine bir vatandaşın telefonunu alıp kaçmış ve polis tarafından 7 Ekim'de yakalanarak sevk edildiği mahkeme tarafından 'adli kontrol' kararıyla salınmış.

Sebebi, sevdiği kıza kavuşmak içinmiş

Emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen E.P., sevk esnasında kendisine sorular soran gazetecilere ilginç bir cevap verdi. Gazetecilerin "neden hırsızlık yaptın" sorusu üzerine zanlı, "Sevdiğim kız için. Sevdiğim kızı başkasına vermişler. Yanına gidecektim. Çok seviyorum onu" diyerek hırsızlığına kılıf uydurmaya çalıştı.

Yorumlar (0)