Sevdiği erkek tarafından darp edilen Beyza: Ölmek istemiyorum 

Antalya Alanya’da yaşayan Beyza Yurttaş (24), sevgilisi Bülent Yüksek tarafından “tanınmayacak hale gelene kadar” darp edildiğini, diğer kadınlar gibi ölmek istemediğini ifade etti. 

YAŞAM 02.04.2021, 16:01 03.04.2021, 17:35
Sevdiği erkek tarafından darp edilen Beyza: Ölmek istemiyorum 

Antalya Alanya Avsallar Mahallesinde yaşayan 24 yaşındaki Beyza Yurttaş, sevgilisi olan Bülent Yüksek isimli erkek tarafından saldırıya uğradığını belirtti. Bülent Yüksek’in kendisini arabaya bindirdiğini ve içerde “yüzü tanınmayacak hale gelene kadar” darp ettiğini, sonrasında bayıldığı için bir şey hatırlamadığını söyleyen kadın, evinin önüne bırakılmış olduğunu ifade etti.



“Ayıldığımda jandarmaya gittim”

Ayıldığında jandarmaya gittiğini ve şikayetçi olduğunu aktaran kadın, Bülent Yüksek isimli kişinin “namus cinayeti” adı altında işlediği bir cinayet olduğunu ve 15 sene boyunca cezaevinde kaldığını belirtti. Büşra Yurttaş, “Salıverilirse bana yine bir şeyler yapar ben ölmek istemiyorum.” ifadeleriyle sesini yetkililere duyurmak için çabalıyor.



Bülent Yüksek serbest bırakıldı 

Jandarmadaki sorgusunun ardından savcılık talimatıyla bırakılan Bülent Yüksek’in ne yaptığı bilinmiyor. Fakat Bülent Yüksek karakoldayken Beyza Yurttaş, darp edildikten sonra çekilen görüntülerini sosyal medya hesapları üzerinde paylaştı. Hızla yayılan görüntüler hakkında sosyal medya üzerinden isyan eden pek çok kişinin yazdıkları Cumhuriyet Başsavcılığı’na kadar ulaştı. Serbest bırakılmaya itiraz eden Başsavcılık makamı sayesinde Bülent Yüksek isimli kişi tekrar gözaltına alındı.



İkinci gözaltından sonra tutuklanabildi

İkinci kez gözaltına alınan Bülent Yüksek, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. 

Yorumlar (1)
İsa 3 yıl önce
O****ç****