Serviste şoförün yanına oturan eşini yakarak öldürdü

Diyarbakır'da eşinin iş yeri servisinde sürücünün yanına oturduğunu öğrenen adam, eşini yaktı.

YAŞAM 01.11.2019, 15:32 01.11.2019, 15:44
Serviste şoförün yanına oturan eşini yakarak öldürdü

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yaşayan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 3 çocuk babası Can Yılmaz (35), eşi Güllü Yılmaz (30) ile 17 Ekim'de tartıştı.

Can Yılmaz, evde bulunan benzin bidonunu kendisi, eşi ve kızı Zeynep'in üzerine dökerek ateşe verdi. Güllü Yılmaz, ikinci kattaki evin penceresinden ateşler içinde atladı. Ağır yaralanan 30 yaşındaki kadın, 12 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini Salı günü kaybetti.

Kızı Zeynep ile tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Can Yılmaz, polis tarafından gözaltına alındı. Yılmaz, polis sorgusunundan sonra adliyeye sevk edildi Ergani Sulh Ceza Hakimliği’nde işlediği suçu kabul etti.

Çakmağı çaktığını hatırlamıyor

Can Yılmaz, verdiği ifadede eşi Güllü Yılmaz'la olaydan önce de devamlı olarak tartıştıklarını,17 Ekim günü yine aynı problemler üzerinde tartıştıklarını söyledi. Can Yılmaz, eşinin iş yerine giderken bindiği serviste şoförün yanındaki koltukta oturduğunu, bu konu yüzünden tartıştıklarını, sinirlendikten sonra da benzini getirip döktüğünü söyledi. Tutuklanan zanlı, çakmağı çaktığını hatırlamadığını iddia etti.

Yorumlar (0)