Serçeyi telle boğazından astılar!

Osmaniye'de bir site inşaatında çalışan görevli, temizlik yapmak için geldiği dairenin banyosunda, elektrik teli ile boğazından asılmış bir serçeyi görünce şaşkınlığa uğradı.

YAŞAM 02.10.2019, 09:12 02.10.2019, 09:19

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yeni yapılan bir site inşaatında, apartman dairesine temizlik yapmak amacıyla gelen görevli, banyoda gördüğü manzara karşısında şaşkınlığa uğradı. 

Eve giren serçeyi yakalayan kişi ya da kişiler, elektrik teli ile kuşu boğazından bağlayarak, adeta idam edilmiş gibi banyoda bıraktı. Temizlik görevlisi durumu hemen patronuna bildirdi ve telef olan kuşu asıldığı yerden indirdiler.

"Bunu yapan kişinin bulunmasını istiyoruz"

Olayı canilik ve insanlık dışı olarak nitelendiren Kadirli Kafes ve Süs Kuşları Sevenler Derneği Başkanı Mustafa Sarıbaş, şunları söyledi:

 "Ben bir serçenin resmen idam edildiğini fotoğraflardan gördüm. Bu olayı bir insanın yapmış olabileceğine inanmıyorum. Artık nasıl bir caniliktir, nasıl bir insanlıktır bunu anlamıyorum. Böyle insanlarla iç içe yaşamaktan artık korku duyuyoruz. Bu hayvanlar birer can taşıyor, onların da yaşamaya, özgürce hareket edip yaşamalarının hakları olduğunu düşünüyoruz. Şahsım ve derneğim adına bu olayı kınıyorum. Yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Bunu yapan kişinin bulunmasını istiyoruz ve konunun da takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz."

Yorumlar (0)