Şehitlerin annesinden kampanyaya bağış!

FETÖ'nün (Fetullahçı Terör Örgütü) 15 Temmuz 2016 tarihindeki işgal girişiminde iki oğlu ve damadı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan 94 yaşındaki Muzaffer Gülşen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na bağışta bulundu.

YAŞAM 01.04.2020, 10:47
Şehitlerin annesinden kampanyaya bağış!

Başkent Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan, oğulları Hakan ve Mehmet ile aynı zamanda yeğeni olan damadı Lütfi Gülşen'i FETÖ'nün hain işgal girişiminde şehit veren 94 yaşındaki Muzaffer Gülşen ana, Vefa Sosyal Destek Grubu'nu arayarak evine gelinmesini rica etti.

94 yaşındaki şehit anası, evine gelen görevlilere banka kartını ve şifresini vererek, "Bir aylık maaşımı hükümetime bağışlıyorum. Allah hepinize de sağlık sıhhat versin." dedi.

Görevliler, Muzaffer Gülşen'in bu davranışı karşısında duygulu anlar yaşadı.

Durumdan haberdar edilen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar da Muzaffer Gülşen'i telefonla arayarak teşekkür etti.

Türkiey Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan kampanyaya katıldığı için Muzaffer Gülşen'e teşekkür eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, herkesi kampanyaya katılmaya davet etti.

Telefon görüşmesinde şehit anası Muzaffer Gülşen de "Rabb'im devletimize milletimize zeval vermesin." dedi.

15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı koymak için Kızılcahamam'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden Mehmet Gülşen, kardeşi Hakan Gülşen ile enişteleri Lütfi Gülşen, F-16 savaş uçağından atılan bombayla aynı anda şehit olmuştu.

Yorumlar (0)