Şehitler Köprüsü bağlantı yolunda lüks otomobil alev topuna döndü

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ortaköy yolunda 2 genç kızın bulunduğu lüks otomobil, alev alev yandı. Otomobilin yandığı anlar kameralara yansırken, canlarını kurtaran kızlar kişisel eşyalarını ise kurtaramadı. 

YAŞAM 09.06.2021, 17:36 10.06.2021, 11:10
Şehitler Köprüsü bağlantı yolunda lüks otomobil alev topuna döndü

Olay, 14.30 esnasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş Ortaköy bağlantı yolunda yaşandı. 

Lüks otomobil alev aldı

İddiaya göre, bağlantı yolunda seyir halinde bulunan araç sürücüsü Tuana Sert ve yanındaki arkadaşı Hatice Uygur'un lüks otomobilinin motorunda bilinmeyen bir neden dolayı yangın meydana geldi. Yangının büyümesinin ardından yangın, otomobilin her tarafını sardı. Otomobilin yandığını gören genç kızlar, araçtan hemen inerek itfaiye ekiplerine ihbar etti. Genç kızların, olay sırasında yanan araçtan kişisel eşyalarını kurtaramadığı belirlendi. Olay sebebiyle şoka giren genç kızlar, bir süre ekiplerin çalışmalarını izledi. Arkadaşı Hatice Uygur ise otomobilin son halini cep telefonuyla görüntüledi. 

İhbar üzerine Beşiktaş İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip, olay yerine gelerek otomobildeki yangını kısa sürede söndürdü. Otomobilin alev aldığı anlar ve araca müdahale anları kameralara yansıdı. Olay sebebiyle bağlantı yolundaki polis ekiplerince kesildi. 

Araç sürücüsü Tuana Sert, yaşanan olaya ilişkin şunları söyledi:

“Otomobil birden motor uyarısı verdi. Aracı kenara çekerek dörtlüleri yaktım. Yanımda da arkadaşım oturuyordu. Arkadaşımın bulunduğu bölgeden duman gelince kontağı kapatarak araçtan çıktık. Yerlere de zaten yağ birikintileri dökülmüş ve araç çok çabuk alev aldı. Ben çantam ile telefonumu sadece alabildim. Arkadaşım ise eşyalarını alamadı, sürücü kimliğim, kredi kartlarım hepsi araçta kaldı.”

Araç sürücüsü Tuana Sert’in arkadaşı olan ve araçta bulunan Hatice Uygur ise şunları dile getirdi:

“Yani oldukça korkutucuydu. Araçtan bir anda dumanlar çıktı. Duman çıktığında zaten kenara çektik ve tuhaf bir koku gelmeye başladı. Sağ koltukta oturuyordum, bir anda alevler çıkmaya başladı. Biz de kendimizi bir anda arabanın dışına attık. Ben, patlama olacak diye korktum. Yani çok kötüydü”

Polis ekiplerinin olaya ilişkin çalışma başlattığı açıklandı.





Yorumlar (0)