Şehit evinde acı üstüne acı

Kuzey Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli olan ve askeri araç kazası neticesinde şehit düşen Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya'nın acı haberini alan Bartın'daki babaannesi yaşamını yitirdi, kalp krizi geçiren babası ise tedavi altına alındı.

YAŞAM 22.06.2022, 18:40
Şehit evinde acı üstüne acı

Evinde sabah saatlerinde rahatsızlanan 95 yaşındaki Fatma Özkaya'nın yakınları, yetkililerden yardım talep etti.

Sağlık çalışanları tarafından gerçekleştirilen kontrolde Özkaya'nın vefat ettiği tespit edildi. 

Bartın Devlet Hastanesi'nde morga kaldırılan Özkaya'nın naaşı, öğlen saatlerinde eda edilen namazın akabinde Balat köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Babası tedavi altında

Evladının acı haberini alan 62 yaşındaki Mehmet Özkaya da geçirdiği kalp krizi neticesinde Bartın Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Özkaya, burada doktorlar tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin akabinde Karabük'teki özel bir sağlık merkezine sevk edildi.

Şehidin naaşı, ikindi vakti Arıt köyünün meydanında düzenlenen törenin akabinde Balat köyü mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

MSB dün akşam acı haberi duyurmuştu

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapan Özkaya'nın (21) askeri araç kazası sonucunda şehit düştüğünü bildirmişti. 

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ederiz." ifadeleri kullanılmıştı. 

Yorumlar (0)