Sedat Peker söylemleri ile tanınıyordu! Cenk Çelik hastanede öldü

Sedat Peker söylemleri ile bilinen Cenk Çelik, tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitirdi. Adli Tıp Kurumundan cenazeyi alan yakınları Çelik’i defnetmek için Siirt’e götürdü.

YAŞAM 03.10.2022, 15:07 04.10.2022, 10:38
Sedat Peker söylemleri ile tanınıyordu! Cenk Çelik hastanede öldü

Geçtiğimiz ay İstanbul’un ilçesi Ümraniye'de silahlı saldırı sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırılan Cenk Çelik yaşamını yitirdi.

Ne olmuştu?

Olay, 17 Eylül günü Atatürk Mahallesi’ne bağlı olan Çavuşpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kişi Çelik’in arkasından yaklaşarak peş peşe silahını ateşledi. Başına isabet eden 2 kurşunla yaralanan Çelik, sağlık durumu ağır bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Katil zanlısı ise olay yerinden hızla uzaklaşırken, Çelik hastaneye götürüldü.

Cenk Çelik katili kimdir?

Meydana gelen olayın sonrasında çevrede bulunan kamera kayıtlarını izleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri saldırganın kimliğini belirledi. Daha sonra zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, Özgür B’yi Edirne üzerinden yurt dışına çıkmak üzereyken yakaladı.

Cenk Çelik öldü mü?

17 Eylül gününden bu zamana kadar hastanede yoğun bakımda olan Cenk Çelik, dün gece 23.30 sularında yaşamını yitirdi. Çelik’in cansız bedeni otopsi işlemlerinin yapılabilmesi adına Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. İşlemlerin bitirilmesinin sonrasında yakınlarına teslim edilen Cenk Çelik’in cenazesi Karacaahmet Mezarlığında bulunan gasilhaneye götürüldü.

Buradan sonra Cenk Çelik'in naaşı memleketi olan Siirt’e taşınacak. 4 Ekim günü ise öğle namazının sonrasında Çelik’in defnedileceği belirlendi.

Cenk Çelik kimdir?

Ümraniye'de hayatını sürdüren Cenk Çelik, çektiği videolarda Sedat Peker'e karşı söylemleri sonrasında gündeme oturmuştu. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden kamuflajlı ve silahlı fotoğraflarını yayınlaması ile birçok kişinin dikkatini çeken Cenk Çelik’in memleketi Siirt’tir. 1972 yılında dünyaya gelen Çelik 2020 senesinde gerçekleştirilen "Hijyen Operasyonu" çerçevesinde "Hanımağa" kod adlı Güniz Akkuş ve kardeşi Zafer Çelik’in de yer aldığı 10 şüpheli ile beraber gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0)