Sarıyer'de düğün yerine ölüme gidiyorlardı

İstanbul Sarıyer'de seyir halinde olan bir gelin arabası alev aldı. Araç sürücüsü, "Düğüne gidiyorduk fakat cenazemize de gelebilirdiniz." dedi. Damat ile gelinin yangından yaralanmadan kurtuldukları belirtildi.

YAŞAM 03.07.2021, 18:57 04.07.2021, 09:17
Sarıyer'de düğün yerine ölüme gidiyorlardı

İstinye Katar Caddesi üzerinde saat 13.30 sularında meydana gelen olayda, konvoyla nikaha giden Ali Görücü'nün hakimiyetindeki '34 JY 6363' plakalı lüks gelin arabasının motor bölümü henüz tespit edilemeyen bir sebeple alev aldı. Aracın altından ve ön tarafından gelen dumanı ilk anda fark edemeyen Görücü, konvoydakilerin haber vermesi üzerine otomobili yol kenara çekti. Gelin arabasının motor kısmından çıkan dumanı gören damat ile gelin can havliyle kendilerini dışarı attı.

"Ellerim yandı"

Sürücü Ali Görücü, araçta bulunan yangın söndürme tüpü ile alevlere anında müdahale etmeye çalıştı. Bu esnada yoldan geçen diğer sürücüler de yangın tüpleriyle yardım etti. Kısa süre sonra olay mahalline gelen itfaiye personellerinin de müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Damat ile gelinin konvoydaki bir başka araçla nikaha gittiğini dile getiren Ali Görücü, "Düğüne gidiyorduk fakat cenazemize de gelebilirdiniz. Yapacak bir şey yok. Konvoy halinde ilerliyorduk. Ben farkında dahi değildim. Kornaya bastılar, o şekilde farkına vardık. Ellerim yandı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)