Sarıyer'de can pazarı

Sarıyer'de yoğun yağış sebebiyle kayganlaşan yol üzerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu minibüsü ağaca çarptı. Minibüs şoförü yaşamını yitirirken, 7 yolcu da yaralandı.

YAŞAM 07.11.2021, 18:48 08.11.2021, 13:08
Sarıyer'de can pazarı

Korkunç kaza, Hacı Osman Bayırı Caddesi üzerinde meydana geldi. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Sarıyer yönüne doğru seyir halinde ilerleyen Murat Tekoğlu idaresindeki '34 M 5148' plakalı minibüs, yoğun yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan araç, yol kenarında bulunan bir ağaca çarptıktan sonra durabildi. 

Can pazarı

Kazanın akabinde olay mahallinde adeta can pazarı yaşandı. Korkunç kazada şoför Tekoğlu ve 12 yolcu yaralandı. Yolcuların bazıları minibüs içinde sıkıştı. Olay mahalline çok sayıda güvenlik, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Araçtan çıkmayı başaranlar gözyaşlarına boğulurken, minibüs içinde sıkışanlar ise itfaiye personellerinin yardımını bekledi. Yaralılar, sağlık ve itfaiye personellerinin müdahalesiyle sağlık merkezine kaldırıldı.

Sürücü kurtarılamadı

Tedavisine başlanan Tekoğlu, gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi. Sürücünün işe yeni başladığı ve ilk defa direksiyona geçtiği öne sürüldü.

















Yorumlar (0)