Sarıkamış'ta otelin tavanı çöktü

Sarıkamış Harekatı'nın 108'inci senesi etkinlikleri çerçevesinde Kars'a bağlı Sarıkamış ilçesindeki bir otelde gerçekleştirilen belgesel gala gösterimi esnasında salonun tavanı çöktü. Yaralanan 32 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralı şahıslardan 23'ü tedavilerinin tamamlanmasının akabinde taburcu edildi. Dokuz yaralının ise tetkik ve ön müşahede sürecinin devam ettiği öğrenildi.

YAŞAM 07.01.2023, 19:46 08.01.2023, 01:17
Sarıkamış'ta otelin tavanı çöktü

Sarıkamış şehitleri hatırasına ilçedeki bir otelin salonunda düzenlenen programda asma tavanın çökmesi neticesinde bazı kişiler yıkıntının altında kaldı.



32 kişi yaralandı

Olay mahalline çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri ile ambulans yönlendirildi. Yaralanan 32 kişi, Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı şahıslardan 23'ü tedavilerinin tamamlanmasının akabinde taburcu edildi. Dokuz yaralının ise tetkik ve ön müşahede sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da hastaneye nakledilen yaralıları ziyarette bulundu.



Kars Valisi'nden açıklama

Vali Türker Öksüz, basın mensuplarına, otelin tavanının çökmesi neticesinde yaralıların olduğunu kaydederek, "Hayati tehlikesi olan bir yaralımız yok." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)