Sarar çiftinin korku gecesi... "O kişi ben değilim"

Cemalettin ve eşi Zehra Sarar çiftinin evini soyduğu iddia edilen hırsızlardan biri olan Moldova uyruklu Aleksandar Arikov yakalandı. Arikov, görüntülerde yer alan hırsızın kendisi değil, kardeşi olduğunu iddia etti.

YAŞAM 06.07.2019, 17:10
Sarar çiftinin korku gecesi... "O kişi ben değilim"

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ile eşi Zehra Sarar'ın Odunpazarı Sümer Mahallesi'nde oturduğu konutuna, Mayıs ayında yüzleri maskeli olarak giren kişiler, çiftin ellerini ve ayaklarını bağlayıp dövdü.

Ziynet eşyalarını ve yüksek miktardaki dövizi sırt çantalarına dolduran şüpheliler, villadan kaçtı. Olaya ilişkin soruşturma başlatan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için özel ekip kurdu. 

Ekip, ilk şüpheli olarak villada hizmetçi olarak çalışan Moldova uyruklu Iulia Dragusan’ı Yalova’da yakalayıp gözaltına aldı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Iulia Dragusan tutuklandı, olayla ilgili bağlantısı tespit edilen Ali Y. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MOLDOVA'YA GÖNDERİLECEKLER

Bulgaristan’da yakalanarak Türkiye’ye iade edilen tutuklu hizmetçi Iulia Dragusan’ın sevgilisi Aleksandar Arikov ve diğer şüpheliler George Dobrioglu, Anna Azukova, Adelina Ashi, Tatyana Tazamali ve Nadejda Katkova, dün işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. 

"GÖRÜNTÜLERDEKİ BEN DEĞİLİM, KARDEŞİM"

Soruşturma kapsamında tutuklanan Moldovalı hizmetçi Iulia Dragusan’ın sevgilisi Aleksandar Arikov da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

Savcılık ve mahkemedeki ifadesinde suçlamaları reddeden Arikov, "Benim soygunla hiçbir ilgim yok, suçlamaları kabul etmiyorum. Ben Sarar ailesindeki işimden ayrılınca bir daha Eskişehir’e gelmedim. Cep telefonumu erkek kardeşim de kullanıyordu. Bazı görüşmeleri o yapmış olabilir. Kamera görüntülerindeki kişi ben değilim, kardeşim. Benim bu konuyla hiçbir ilgim yok"" diye konuştu.

Yorumlar (0)