Şarampole yuvarlanan kamyondan atladı, yara almadan kurtuldu
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir kamyonet şarampole yuvarlandı. O anlarda kamyonetin içindeki sürücüsü kendini dışarı attı. Sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.
YAŞAM
09.06.2022, 16:55 12.06.2022, 10:03
Kübra Özgü

Edinen bilgilere göre kaza, Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki Irak sınırına çok yakın bir noktada yer alan Üzümlü köyü civarında yaşandı. Şentepe askeri üs bölgesinde çalışma yapan özel bir inşaat şantiyesine ait yol kamyonet birden şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan kamyonetin içindeki sürücü hemen kendisini araçtan dışarıya attı. Neyse ki sürücü olaydan yara almadan kurtuldu.
Kamyonet kullanılamaz hale geldi
Takla atarak uçurumdan aşağı yuvarlanan kamyonet artık kullanılmaz hale gelirken, kazanın yaşandığı korku dolu o anları şantiyede çalışan bir başka işçi anbean görüntülendi.