Şanlıurfa'da miras katliamı

Şanlıurfa'ya bağlı Bozova ilçesinde, güvenlik korucusu olduğu öğrenilen İzzet D., arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışmaya girdiği kız kardeşini ve eniştesini tüfekle vurarak katletti. Kaçan şahıs her yerde aranıyor.

YAŞAM 06.02.2022, 20:28 08.02.2022, 09:16
Şanlıurfa'da miras katliamı

Korkunç olay, bugün öğle saatlerinde, ilçeye bağlı Kabacak Mahallesi üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, aralarında arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumet bulunan İzzet D. ile 41 yaşındaki kız kardeşi Aysel Yaşar ve 46 yaşındaki eniştesi İbrahim Yaşar, yine arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışmaya başladı.

2 ölü

Kısa süre içerisinde kavgaya dönüşen olayda İzzet D., yanında getirdiği tüfekle kız kardeşi ile eniştesini vurdu ve olay mahallinden uzaklaştı. Kanlar içerisinde yere yığılan Yaşar çifti, bölgedeki yurttaşların ihbarı üzerine olay mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla sağlık merkezine nakledildi.

Acil serviste tedavilerine başlanan Yaşar çifti, doktorların gerçekleştirdiği tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi.

Kardeşi gözaltına alındı

Korkunç olayın ardından güvenlik güçleri, İzzet D.'nin kardeşi olan Kadir D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Kadir D.'nin evinde gerçekleştirilen aramada ise 2 tüfek ve 1 tabanca ele geçirildi. 

Güvenlik güçleri, kaçan şüpheli şahsın yakalanması adına çalışmalarına devam ediyor. 

Yorumlar (0)