Şanlıurfa'da iş yerinde patlama: 6 yaralı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki bir apartmanın zemin katındaki iş yerinde meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, patlamaya dair açıklamalarda bulundu.

YAŞAM 04.12.2022, 13:04 05.12.2022, 09:18 Hakan Öksüz
Şanlıurfa'da iş yerinde patlama: 6 yaralı

Şanlıurfa'da bir iş yerinde meydana gelen patlama, bölge sakinlerini korkuttu. Patlama, Akçakale ilçesinde bulunan 6 katlı bir apartmanda yaşandı. Süleyman Şah Mahallesi'nde yer alan apartmanın zemin katındaki iş yerinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, AFAD, itfaiye ve polis ekibi gönderildi.

Bazı daireler hasar gördü

Nedeni henüz bilinmeyen patlamada ilk belirlemelere göre iş yerinde bulunan 6 kişi yaralandı. Binanın zemin katındaki bazı daireler hasar gördü. Yaralanan kişiler, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Terör olayı şüphesi: "İhtimal vermiyoruz"

Patlamanın yaşandığı apartmana gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, gazetecilere demeç verdi. Patlamanın terör ile ilişkili olması ihtimalinin düşük olduğunu belirten Yalçınkaya, "Ekipler incelemeler yapıyor, ayrıntılı bilgiler daha sonra verilecek. Herhangi bir can kaybının olmaması sevindirici. Enkasın temizlenmesinin ardından hayat normale dönecek." ifadelerini kullandı. 

Şanlıurfa Valiliği, patlamanın kaynağını açıkladı

Patlamaya dair açıklamada bulunan Şanlıurfa Valiliği, patlamanın kalorifer kazanından kaynaklandığını bildirdi. Patlama sonucunda sadece 6 vatandaşın hafif şekilde yaralandığı kaydedildi.

Yorumlar (0)