Sandık başında kalp krizinden ölüm 4'e yükseldi!

Trabzon'da bir kadın oy kullanırken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Giresun'da ise bir seçmen ve Rize'de sandık görevlisi olarak çalışan Şeref Kurt kalp krizi geçirerek yaşamlarını yitirdi. Manisa'da da bir kişi anne ve babası oy kullanırken, aracın içinde onları beklerken kalp krizinden öldü. Yurt genelinde seçimde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi

YAŞAM 14.05.2023, 12:26 14.05.2023, 21:59 Hanife
Sandık başında kalp krizinden ölüm 4'e yükseldi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşlı bir kadın oy kullanırken geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Derecik mahallesinde 75 yaşındaki Aysel Ulusoy, Derecik Çevreli Camii Lokali'ndeki 1093 nolu sandığa oy kullanmak üzere yakınları ile birlikte geldi.

Oy kullanma kabinine girerek oyunu kullanan Ulusoy, ardından bir anda fenalaştı. Ulusoy, çevredekiler tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmak istenirken olay yerinde hayatını kaybetti.

Giresun'da bir seçmen daha kalp krizi geçirdi

Giresun’un Espiye ilçesinde ise 85 yaşındaki İbrahim Yıldız, Cibril mahalle odası 1019 nolu sandığa oy kullanmak üzere yakınları ile birlikte geldi. Oy kullanma kabinine girerek oyunu kullanan Yıldız, ardından bir anda fenalaştı. Görevlilerin haber vermesiyle olay yerine intikal eden sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen Yıldız, hayatını kaybetti. 

Sandık görevlisi de hayatını kaybetti

Rize'nin Pazar ilçesinde sandık görevlisi olan Şeref Kurt, görev sırasında iken kalp krizi geçirdi. Kap krizi geçiren Kurt'un yanında bulunanlar 112 acil çağrı servisinde ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Kurt'a ilk müdahalesini yapmasının ardından ambulans ile Kaçkar devlet hastanesi götürüldü. Kurt hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Anne ve babasını beklerken kalp krizi geçirdi

Manisa'da, Akhisarspor’un eski yönetim kurulu üyesi, iş adamı 48 yaşındaki Zafer Leblebici oy kullanan anne ve babasını arabasında beklerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Leblebici’nin cenazesinin 15 Mayıs Pazartesi günü Hilaliye Camisinden öğle namazını müteakip kaldırılacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)