Sancaktepe’de “sis” kazası: 10 kez takla attı 

Sancaktepe’de yoğun sis, görüş mesafesini büyük oranda düşürünce bir araç, 10 kez takla attıktan sonra bariyerlere çarptı. Kazada araç içerisinde sıkışan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Kazayı gören vatandaşlar, olayı gören hiçbir sürücünün yardıma gelmediğini belirterek insanlara tepki gösterdi. 

YAŞAM 14.11.2021, 12:01 14.11.2021, 12:33
Sancaktepe’de “sis” kazası: 10 kez takla attı 

Sancaktepe Paşaköy caddesi üzerinde saat 08.00 sularında meydana gelen olayda 21 AIA 295 plakalı araç sürücüsü Hasan Kalaycı, sisin görüş mesafesini büyük oranda düşürdüğü yolda seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetti. 

Aracın 10 kez takla attığını belirten görgü tanıkları, araç içerisinde 3 kişinin bulunduğunu ve bunların da kaza sonrasında içeride sıkıştığını belirtti. Kazayı gören vatandaşlar, itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, araçtaki 3 kişiyi çıkartarak en yakın hastaneye sevk etti.  



“Kazayı gören kimse yardım etmedi” 

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Hasan Kalaycı, “Virajı döneceğin anda zemin kaydı ve sis sebebiyle direksiyon hakimiyetimi kaybetti. Otomobilde iş arkadaşlarım vardı. Araçla taklalar attık. Onları hastaneye götürdüler, şimdi beni de götürecekler.” ifadelerini kullanırken görgü tanığı Murat Doğan ise aracın 10 kez takla attığını, teker teker saydığını belirterek çevredeki hiçbir gördü tanıdığının kazazedelere yardım etmediğini aktardı. 

Yorumlar (0)